Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

ΝΤΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ


Η ΘΥΕΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ-Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ..

Με ξενέρα και αγαναχτηση μαθαινουμε τα τελευταια Θυελλιτικα νεα..
Η κουφαλα η "πατριδα" μας παιρνει τα πρωτοπαληκαρα μας, φημες φερνουνε μπατσους στην ομαδα, παιχτες διώχνονται με εμμεσο ή αμεσο τροπο, προπονητες κανονιζουνε (κρυφες;) μισθοδοσιες και τριζουν τα δοντια στους οπαδους, πρωην παραγοντες γλυκαινονται απ΄την επιτυχια, ο Σαββιδης δεν επαιξε στο φιλικο, ποσσειδι στις 3ο ιουνη θα'μαστε ελαχιστοι..

Οταν η Θυελλα νταλαβεριζόταν με την διαλυση ,μου κανατε την παπια.
Οταν 20χρονοι που γνωριζαν την ομαδα 1-1,5 χρονο φαγανε το καλοκαιρι τους στις καταληψεις, περναγατε και χαμογελουσατε..
Οταν η ομαδα σας ειχε αναγκη σφυριζατε αδιαφοροι..
Τωρα που γιναμε "διασημοι" τρεχετε απο πισω.
Τωρα που ανεβηκαμε κατηγορια παρακαλατε να αναλαβετε, για να γραφτει "επιτυχης χρονια για την Πρασινη Θυελλα στην Β', υπο την προεδρια του κου Ταδε Παπαρα ".
Τωρα που δυναμωσε η Θυελλα θελετε να φερετε πληρωμενους παιχτες, να φτιαξετε κλικες, για να μου κανετε κουμαντο..

ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ.
ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΕΝΤΡΕΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

Τα λεφτα σας, κυριοι επιδοξοι προεδροι,οπως σας δειχνει και η εικονα, να τα βαλετε εκει που ξερετε..

3 σχόλια:

psharazz είπε...

παιδια, οποις μπαινει ας ταιζει μια και τα ψαρακια ρε.
αδυνατισαν...

SoloikOs είπε...

Θυελλιτες ξεραμε λιγο-πολυ οτι με την ανοδο της ομαδας θα βγει ο καθε ξεχασμενος για να ασχοληθει με οποιονδηποτε τροπο,αφου η υποθεση εχει "ψωμι". Απο την αλλη,δεν μπορουμε να βλεπουμε καχυποπτα τον καθενα που θελει να συμβαλει στην ολη φαση απο τη νεα περιοδο.Ξεκιναω με το σκεπτικο οτι ολα αυτα(φραγκα-κλικες-βρωμικα παιχνιδια) δεν ειναι παραφωνια σε αυτο που λεμε ποδοσφαιρο,αλλα αντιθετα εμεις ειμαστε η παραφωνια.Η συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου γυρω απο το ποδοσφαιρο ειναι σιχαμενα βουτιγμενη στη δυσωδια.Πραγματα που για μας ισως ειναι αυτονοητα(κανενας μπατσος αναμεσα μας,κανενας ρατσιστης κτλ) καποιοι δεν εχουν μπει καν στον κοπο να τα σκεφτουν. Μη θεωρουμε αυτονοητο οτι επειδη εμεις εχουμε σκεφτει καποια πραμματα εστω και υποτιπωδη,θα εχουν και αυτα με τη σειρα τους την στηριξη της διοικησης/προπονητη. Και εκει,ξεκαθαρα λεω οτι ή αναλαμβανουμε εμεις-πραγμα που δεν νομιζω οτι ειμαστε στη φαση να το κανουμε- ή θα κατεστησουμε σαφες,χωρις μπινελικια- και αοριστα συνθηματα,αλλα μεσα απο συναντηση,οτι για να ασχοληθει καποιος,θα πρεπει να εχει υποψην του τι ειμαστε-τι πιστευουμε και τι ανεχομαστε.Προσωπικα δεν ειμαι αντιθετος με το να αναλαβουμε θεσεις προπονητη/διοικησης(ισα ισα για να μην εχουμε καποιον να κερδιζει οικονομικα/κομματικα απο αυτη τη κατασταση).Απλα δεν μπορουμε πρακτικα να το κανουμε τωρα. Τελος με το θεμα προπονητη,αν και οπως διαφαινεται δεν εκπεμπουμε στα ιδια μηκη κυματος,δειχνει συγκαταβατικοτητα σε θεματα που μας βρισκουν αντιθετους,πραγμα πολυ θετικο.Δεν εχουμε τις ιδιες αποψεις,αλλα τουλαχιστον δε δημιουργουνται πρακτικα προβληματα.Μια ενδεχομενη ριξη-εχοντας αυτα τα δεδομενα- για μενα ειναι λαθος...Αυτα.

οραιστοισ είπε...

οφειλουμε να βλεπουμε καχυποπτα οποιον μας παραταει οταν εχουμε αναγκη και ερχεται οταν ειμαστε δυνατοι.
οφειλουμε (για μας,για τις συνειδησεις μας και για την υστεροφημια μας) να αποφασισουμε και να δηλωσουμε τις θεσεις και τις αντιθεσεις μας, οχι βιαια, αλλα με απολυτη σαφηνεια.
και, σε ενδεχομενες διαφωνιες με τους θυελλοπατερες, να εχουμε εξ αρχης και την λογικη και τις μεθοδους αντιδρασης για εκαστο ζητημα.