Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ ΑΜΕΣΑ


αν αληθευουν τα οσα γραφηκαν απ τον soloiko για το ζητημα του εισητηριου τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα για τους χαμελεοντες και τους λοιπους θυελλιτες.. 4 γιουρο ειναι πολλα, αλλα και λιγοτερα να ηταν παλι προβλημα θα ειχαμε καθοτι απο ιδεολογικης αλλα και απο απλα λογικης πλευρας δεν νοειται εισητηριο σε μη επαγγελματικη διοργανωση. δεν ανεχομαστε νταβατζιλικι απο καμια εψιμι και απο καμια ομαδα, ποσο μαλλον απ την Θυελλα.και να σκεφτεις οτι τα φραγκα θα τα παιρνουν οχι οι παικτες η' οι ομαδες αλλα οι παρατηρητες και οι λοιποι "μπατσοι" του αγωνα (που ειναι δεδομενη η σταση τους απεναντι στην Θυελλα και τον Λαο της). βεβαια και απο οικονομικης αποψης το νεο αυτο μετρο (αν δεν το αντιμετοπισουμε) ειναι μεγαλο πληγμα για τον λαο μας.. γιατι αντε, εμεις οι 10 καμμενοι θα διναμε και 1000 εβρο για την Θυελλα, αλλα περα απ τα σκληροπυρηνικα χαμελεοντια τι πιθανοτητες δινετε να σκασει κοσμος,ποσο μαλλον να σπασουμε το περσινο ρεκορ(32 νομιζω ατομα=130 e)...και εστω οτι στο γηπεδο μας θα το κανουμε το κουμαντο με τον ζερβα και τα λοιπα.. εξω τι κανουμε? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. θελει τσαμπουκα. στην κυριολεξια.γιατι θα φαμε και τσαμπουκα.οπου παιζουν φραγκα στη μεση τα πραγματα δεν ειναι αστεια. στοχος φετος, εκτος απο την ανοδο, ειναι να διακοπουν η΄ να μην ξεκινησουν αρκετα ματς. κι αυτο οχι απο καφριλα αλλα γιατι αν θελουμε να λεγομαστε Οπαδοι ειναι αναγκη να εχουμε σοβαρη και σταθερη θεση.και γιατι ΘΥΕΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ!! πρεπει να δειχνεις το σωστο παραδειγμα,να κανεις πραξη το σωστο. και στην τελικη δεν θα σκυψουμε τους ωμους για τους μαλακες της εψιμι..! ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ

1 σχόλιο:

SoloikOs είπε...

o dadala ειπε πως κατι τετοιο ισχυε και περσυ,απλα ηταν στο χερι της γηπεδουχου ομαδας το αν θα βαλει εισοδο.Παιζει να ειναι και φετος ετσι.Παιζει και οχι.
Πρεπει να μαθουμε σιγουρα γι αυτο,και ιδιως πριν την εναρξη.μπορουμε να στειλουμε ενα email σαν capo-verde,xameleontes,δεν ξερω γω τι,να δουμε τι παιζει.