Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

1500 EΒΡΟ ΜΑΚΡΙΑ...
ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ η ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ...
Κατ΄αρχας ο εμπειρος αλλοδαπος extrem antonee passa συμφωνα με τις τελευταιες του δηλωσεις εχει 'αναγκη' το αναγραφωμενο στην επικεφαλιδα ποσον ως "μισθο" απο την ομαδα του.. Η αναγεννηση ρυσιου(νυν ομαδα του antonee) εχει την δυνατοτητα να δωσει αυτα τα φραγκα,και πιθανοτατα θα το κανει. Δευτερευον, αλλα εξ'ισαου σημαντικο για τον ιδιο ειναι και το ζητημα της προετοιμασιας. Ως γνωστον η ομαδα της καρδιας μας,ή μαλλον η ομαδα της ζωης μας ξεκιναει προετοιμασια στα τελη αυγουστου,ενω στις μεγαλυτερες κατηγοριες ξεκινα αρκετα νωριτερα. Μετα απο μια χρονια τραυματισμων, εγχειρησεων,λιωσιματος στα σπιτια,καταχρησεων και εν γενει αγωνιστικης απραξιας και αταξιας χρειαζεται μεγαλη περιοδος αναπροσαρμογης στα γηπεδα. Δυσκολιες...
Ο αλλος ο διαολακος, ο σαββας, εκει που ειχε πσηθει να ρθει και καναμε σχεδια και πλανα αγωνιστικα αλλα και εξωαγωνιστικα, παει και μου παθαινει ρηξη χιαστωνε, ο μορτης..Ετσι, εκτος συγκλονιστικου θαυματος, σταματαει αδοξα η καριερα του εμπειρου στραηκερ, γαμωτι!
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,ΑΜΑ ΔΕ ΒΡΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΕΦΕΤΟ

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Α ΡΕ ΣΑΒΒΑ,ΜΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ!ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΡΕ,ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ!ΡΕ ΟΛΛΑΝΔΕ ΜΗ ΜΑΣΑΣ,ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΕΙΛ ΜΕ ΤΟΣΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ,ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ,ΚΑΙ ΕΛΕΙΨΗ ΦΑΓΗΤΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ!ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ!

Unknown είπε...

Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ:ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΑΜΕ ΓΥΡΟΥΣ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΙΟΥ.